QUI SOM?
El Cobrador Català és una empresa dedicada al cobrament de morosos i peritatge judicial en investigació privada. La seva finalitat és el cobrament d’impagats per via extrajudicial i sempre actuant dins de la legalitat.


A QUI VA DIRIGIT?

Va dirigit  a empreses, tant si continuen actives com si ja han tancat la societat , i també a persones físiques. El cobrador Català no treballa amb la documentació original, sempre és el client el que té els documents acreditatius del deute.
La nostra empresa treballa amb les fotocòpies dels documents que demostren l’existència del deute: factures, talons, pagarés, etc…

COM HO FEM?
Abans d’oferir els nostres serveis als clients, estudiem la documentació que ells mateixos ens han facilitat, per comprovar la seva autenticitat. Una vegada fet aquest pas la nostra primera gestió és la de contactar amb el morós d’una manera amistosa. En cas de no rebre una resposta favorable, el Cobrador Català visitarà el morós reiteradament fins que tingui el deute saldat, sobretot insistint sembre dins el marge de la llei. Les visites de Cobrador Català aniran pujant de to progressivament, podent arribar a fer muntatges espectaculars i estrafolaris.